Paterna comença el muntatge del cohetòdrom

El muntatge compleix 16 anys des que es va situar, per primera vegada, als peus de la Torre.

cohetodromo

L’Ajuntament de Paterna ha començat amb els treballs de neteja per al muntatge del cohetòdrom, que començarà a instal·lar-se a partir de hui. Aquesta infraestructura porta instal·lant-se 16 anys en el Parc de la Torre.

Cinc operaris treballaran durant 8 hores diàries els pròxims 17 dies per a muntar aquesta estructura.

Els operaris han netejat la zona,  tancat el perímetre i condicionar les arquetes de l’estructura. Ara, s’alçaran els pilars d’esta peculiar estructura metàl·lica que es convertirá, durant les Festes Majors d’agost, en l’escenari de recordaes, femelletas, cohetes y cohetons.

Com cada any, en l’interior del cohetòdrom es dispararan més de 5.000 artefactes explosius, i serà el lloc on els jóvens coeters aprendran a convertir-se en futurs tiradors. A més l’estructura permetrà als veïns i les veïnes acostar-se amb seguretat per a disfrutar del fum, la pólvora i les explosions.

El cohetódrom és una estructura que ocupa més de 500 metres quadrats. Cadascuna de les seues peces està numerada i es guarda en dependències municipals durant tot l’any fins al seu muntatge.

Aquest any, una empresa externa tornarà a realitzar la certificació del muntatge per garantir que per garantir que compleix amb les màximes garanties de seguretat.