cohetodromo

L’Ajuntament de Paterna ha començat amb els treballs de neteja per al muntatge del cohetòdrom, que començarà a instal·lar-se a partir de hui. Aquesta infraestructura porta instal·lant-se 16 anys en el Parc de la Torre.

Cinc operaris treballaran durant 8 hores diàries els pròxims 17 dies per a muntar aquesta estructura.

Els operaris han netejat la zona,  tancat el perímetre i condicionar les arquetes de l’estructura. Ara, s’alçaran els pilars d’esta peculiar estructura metàl·lica que es convertirá, durant les Festes Majors d’agost, en l’escenari de recordaes, femelletas, cohetes y cohetons.

Com cada any, en l’interior del cohetòdrom es dispararan més de 5.000 artefactes explosius, i serà el lloc on els jóvens coeters aprendran a convertir-se en futurs tiradors. A més l’estructura permetrà als veïns i les veïnes acostar-se amb seguretat per a disfrutar del fum, la pólvora i les explosions.

El cohetódrom és una estructura que ocupa més de 500 metres quadrats. Cadascuna de les seues peces està numerada i es guarda en dependències municipals durant tot l’any fins al seu muntatge.

Aquest any, una empresa externa tornarà a realitzar la certificació del muntatge per garantir que per garantir que compleix amb les màximes garanties de seguretat.