Paterna construirà gateres en el polígon de Tàctica

La zona estarà barrada i en l'espai que s'adequarà els felins comptaran amb menjar, aigua i uns habitacles perquè puguen descansar sense ser molestats.

gateras en Táctica
Núria Campos en l'espai on es construirà l'espai per a gats

L’Ajuntament de Paterna construirà espais habilitats per als gats en el Parc Empresarial Tàctica. Així ho ha anunciat  la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha assenyalat que les gateras estaran en un espai que “tindrà aproximadament 500 metres quadrats i permetran que els felins puguen entrar i eixir lliurement quan ho desitgen”.

El consistori ja ha comunicat aquesta mesura al mig centenar de voluntaris i voluntàries acreditats com a cuidadors, que de forma totalment desinteressada, vetlen per la cura dels gats. Ells podran alimentar i cuidar als gats sempre que es complisquen les normes que s’establisquen per a regular horaris i condicions del recinte.

La zona estarà barrada i en l’espai que s’adequarà els felins comptaran amb menjar, aigua i uns habitacles perquè puguen descansar sense ser molestats.

Campos ha avançat, a més, que s’està estudiant la possibilitat de comptar amb una “Casa Bressol” a Paterna, “des d’on es gestionaran acolliments, adopcions, i es podrà cuidar de gats en situació d’abandó o nounats”. Un projecte que s’està estudiant des de l’àrea per part dels tècnics de l’Ajuntament.