La Casa de la Joventut de Paterna organitza un curs de monitor de temps lliure

El preu del curs és de 200 euros i els joves que tinguen el Carnet Jove, podran beneficiar-se d'un descompte de 50 euros

Casa de la Juventud de Paterna

La Casa de la Joventut de Paterna ha organitzat una nova edició del taller formatiuperquèelsjoves, majors de 18 anys, puguenobtindre el títol de Monitor/a de Temps Lliure.

El curs, que té una durada de 310 horeslectives, donaràcomençament el pròxim 8 de febrer i es desenvoluparàelsdivendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores en les instal·lacions del Casa de la Joventut.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora “per a facilitar la matrícula de totselspaterners i paterneres, el curscomptaamb un descompte de 50 euros per a totsaquellsjovesambCarnet Jove”.

El cursincloudiferentsmòduls que tenencom a objectiu facilitar alsassistents les capacitatsnecessàries per a treballarcom a monitors/as de tempslliure, amb especial incidència en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Entre les matèriesimpartidess’inclouentècniques i recursos d’animació, planificaciód’activitatseducativesinfantils i juvenils, aixícomorganització de processosgrupals i educatius de tempslliure.

A més, el taller també comptaamb un mòdulespecífic de pràctiquesprofessionals de dinamitzaciód’activitats, perquèelsestudiantspuguen posar en pràcticaelsconeixementsadquirits.

Les inscripcionspodranrealitzar-se a la Casa de la Joventut, en horarid’atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i elsdimarts i dijous al matí d’11 a 13.30 h.