Casa de la Juventud de Paterna

La Casa de la Joventut de Paterna ha organitzat una nova edició del taller formatiuperquèelsjoves, majors de 18 anys, puguenobtindre el títol de Monitor/a de Temps Lliure.

El curs, que té una durada de 310 horeslectives, donaràcomençament el pròxim 8 de febrer i es desenvoluparàelsdivendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores en les instal·lacions del Casa de la Joventut.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora “per a facilitar la matrícula de totselspaterners i paterneres, el curscomptaamb un descompte de 50 euros per a totsaquellsjovesambCarnet Jove”.

El cursincloudiferentsmòduls que tenencom a objectiu facilitar alsassistents les capacitatsnecessàries per a treballarcom a monitors/as de tempslliure, amb especial incidència en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Entre les matèriesimpartidess’inclouentècniques i recursos d’animació, planificaciód’activitatseducativesinfantils i juvenils, aixícomorganització de processosgrupals i educatius de tempslliure.

A més, el taller també comptaamb un mòdulespecífic de pràctiquesprofessionals de dinamitzaciód’activitats, perquèelsestudiantspuguen posar en pràcticaelsconeixementsadquirits.

Les inscripcionspodranrealitzar-se a la Casa de la Joventut, en horarid’atenció, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i elsdimarts i dijous al matí d’11 a 13.30 h.