Cheque Bebé

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a sol·licitar el Xec- Bebè, una ajuda de 300 euros destinada a facilitar els primers mesos de totes aquelles famílies paterneres que hagen tingut, adoptat o acollit a un nou fill/a en l’últim any.

“Es tracta d’una targeta de compra que les famílies podran usar en diferents comerços de Paterna per a satisfer les primeres necessitats davant l’arribada d’un nou membre” ha explicat l’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que “mitjançant aquesta ajuda, a més de beneficiar a les famílies paterneres, s’incentiva la compra en els negocis de la localitat, ja que s’injectaran 240.000 euros en el comerç local”.

La targeta estarà disponible per a tots aquells bebès amb data de naixement, adopció o acolliment entre l’1 d’octubre de 2017 i el 31 d’octubre de 2018, sempre que el bebè haja sigut empadronat a Paterna. A més, un dels progenitors haurà de portar almenys 6 mesos empadronat/a en el municipi en el moment del naixement o inici de la convivència.

Així mateix, solament es permetrà realitzar una sol·licitud per unitat familiar, de manera que en els casos de nul·litat, separació o divorci, solament el progenitor que convisca amb el fill/filla podrà beneficiar-se de l’ajuda, i en cas de custòdia compartida un dels progenitors haurà de renunciar expressament a la sol·licitud d’ajuda.

Per a facilitar als interessats/as tota la informació necessària per a la sol·licitud de l’ajuda, s’ha habilitat la web www.paterna.es/cheque-bebe, on a més dels tràmits a seguir s’inclou un llistat amb els comerços adherits al Xec Bebè.

Finalment, les sol·licituds podran presentar-se fins al 30 de novembre per registre d’entrada de l’Ajuntament o de forma telemàtica a través de l’apartat de la seu electrònica en la web municipal www.paterna.es.