la Cordà

Paterna celebrarà en el cohetódrom una ‘tirada especial’ de similars característiques a la tradicional però adaptada a les característiques de la ‘gàbia’ amb motiu de la recent declaració de la Cordà com a Festa d’Interès Turístic Nacional. L’espectacle de foc tindrà lloc a les 1:30 hores, el dissabte 26 d’agost, en el cohetódrom situat en l’esplanada de la Torre al costat de l’Ajuntament, que està ja completament muntat.

Tal com ha assenyalat la regidor de *Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, “és la primera vegada que es duu a terme una tirada d’aquestes característiques dins del cohetódromo, és un esdeveniment únic i esperem que totes aquelles persones interessades s’acosten a conèixer La Cordà de Paterna i a celebrar amb nosaltres que ha sigut declarada Festa d’Interès Turístic Nacional”.

La ‘tirada especial’ comptarà amb major quantitat de coets que l’habitual en esta instal·lació, en la que coets i “femelletes” ompliran de llum i color la gàbia que des de fa 16 anys es munta en l’Esplanada del Cohetódromo

La regidora també ha destacat la seguretat del cohetódromo. “Els veïns i veïnes de Paterna, així com els visitants, podran gaudir de la tirada d’a prop, sense cap tipus de perill, ja que el cohetódromo compleix amb totes les condicions de seguretat”.

També ha assenyalat que “és un privilegi veure la tirada dins de la gàbia, com la coneixem a Paterna, per l’escenari en el qual es troba, molt més ampli que el carrer Major i amb millors condicions de visibilitat”.