Paterna torna a vestir-se de gala i a desplegar la catifa roja. Centenars d’empresaris han participat en la quarta edició Paterna Ciutat d’Empreses, uns guardons que cerquen reconèixer la labor de les companyies més importants del municipi.

Esta quarta edició ha tornat a comptar amb sis categories diferents per a premiar l’emprenedoria, la investigació o la trajectòria internacional, entre altres. Les empreses Dawato Medtech, Valgenetic, La Fuente Serveis Integrals, Realce Paterna i Guitarras Raimundo han sigut les guanyadores. A estes se’ls han sumat el premi a la millor dona empresària atorgat a Maite Marín, directora del col·legi Mas Camarena, i el premi especial del jurat per a Cárnicas Serrano.

Una vegada més, Paterna Ciutat d’Empreses ha tornat a ser l’epicentre de l’economia local. A més de polítics i empresaris, agents de la societat civil no han faltat a esta cita en la que han posat en valor la labor de les empreses valencianes.

Gràcies a l’aportació que realitzen totes estes companyies al teixit econòmic valencià, Paterna ja ha anunciat que continuarà apostant per aquests guardons que aconseguiran la seua cinquena edició.