Quart de Poblet es va plenar d´espectacularitat i colorit amb la celebració de la Passejà en honor a Sant Onofre.

La Passejà va començar amb el tradicional passacarrer realitzat per la colla de dolcainers, el grup de percussió Vadebo i L´Agrupació Musical l’Amistat que van acompanyar el sant per els principals carrers de la localitat.

Els clavaris de Sant Onofre, i els veïns de la localitat van gaudir d´un gran espectacle gracies a les pirotècnies valencianes Ricasa, Peñarroja i Nadal Martí que van realitzar la ja tradicional roda en la font.

En arribar a la plaça de l’església va tindre lloc un xou molt especial on es van conjugar la pólvora de Ricardo Caballer els efectes de VFV, la música del dj i president de la clavaríaVíctor Pérez baix la coordinació i direcció de Chiquitin de RICASA que no va deixar indiferent als assistents.

A l´acte van participar a més, membres de la Corporacio de Granaders de la Verge Dels Dolors del Cabanyal de la Setmana Santa Marinera de  València i nombroses autoritats locals, provincials i autonòmiques que no van voler perdre´s la cita amb la pólvora i la tradició.

En acabar l´espectacle i ataviats amb un mocador en record de la Passejà els assistents van poder degustar en la seu la clavaria d´una bona orxata i rosquilletes per gentilesa d’Orxata Daniel i rosquilletes Velarte que va posar el punt i final a una nit màgica i plena de fervor.