Partido

Són molts els noms que es remenen per a liderar el Partit Popular en la carrera a les eleccions municipals de València del pròxim any. A tan sols set mesos de la celebració dels comicis des del PP segueixen sense revelar qui serà aqueix responsable encara que moltes veus apunten a l’exconseller i portaveu europeu del PP, Esteban González Pons.

L’última a pronunciar-se per este nom és precisament una altra de les possibles candidates a l’Alcaldia de València, María José Català. L’actual portaveu adjunta del PP en Les Corts Valencianes ha manifestat que “des de fa molt temps” la seua preferència és González Pons en assegurar que ho assega per ser amic seu encara que dubte de si dir-ho en públic li fa “bé o malament”.

Català ha realitzat aquestes declaracions després de la celebració de la Junta de Portaveus en ser preguntada sobre la presència del seu nom en una enquesta encarregada per la direcció de partit amb possibles candidats a dirigir l’Ajuntament de València. A més de la portaveu i de González Pons, en aqueix sondeig figuren altres noms com Luis Santamaría, Vicente Betoret i l’advocat Manuel Broseta qui ja ha assegurat que no té desig d’embarcar-se en una carrera política.

Sobre esta enquesta María José Català ha afirmat que no és “una qüestió definitiva” i que si escau ha sonat “per a moltíssimes coses i ha quedat la cosa en res”. Català ha tornat a reiterar que és necessari “respectar els temps” i ha declarat que el Partit Popular triarà “a la millor persona”.

Mª José Catalá: “Oltra se cree la Robin Hood de los más necesitados”