Marta Valverde i Víctor Ullate interpreten en el teatre Flumen de València, l’obra ‘Pareja Abierta’. Aquest musical de Darío Fo, autor-director-actor i Premi Nobel de Literatura 1997, dirigit per Gabriel Olivares estarà en cartell fins al 26 de novembre.

Els dos intèrprets tracten en aquest espectacle sobre l’enteniment en la parella i es pregunten si es pot ser lliure dins o fora d’ella.

En ‘Pareja abierta’ el joc de ser marit i dona, nuvis o enamorats, pares, esposos, xiquets capritxosos o adults frívols es revela com un combat en el qual les armes són la gelosia ridícula i l’amenaça de suïcidi, la política i la inconsistència del discurs modern sobre la vida matrimonial.
La posada en escena del director Gabriel Olivares converteix ‘Pareja Abierta’ en una comèdia musical. Aquesta proposta porta molt més allà la naturalesa de l’obra, la redimensiona, aprofundint en els aspectes més essencialment teatrals del text: la música actua com a element distanciador, al servei de la ironia, de la comicitat i d’aqueixa dualitat sempre present en l’obra de Fo-Rame: com a part de la vida, la comèdia estarà tenyida de tragèdia i la tragèdia serà tan còmica que ens farà plorar de riure.