Una de cada tres parcel·les valencianes va experimentar un sinistre durant l’última campanya de cítrics

La d'enguany no ha fet més que arrancar però ja ha viscut la seua primera pedrada amb danys que podrien ascendir als set milions d'euros.

La climatologia és clau en la producció de cítrics i és que d’ella depèn l’èxit de les campanyes. La d’este 2017-2018 només acaba d’arrancar però ja ha viscut el seu primer sinistre: una pedrada que ha afectat a comarques com la Costera, la Vall d’Albaida o Camp de Túria.

Per a poder fer front a les pèrdues que generen alguns fenòmens atmosfèrics com la pedra, la gelada o el vent és vital comptar amb un segur que s’adapte a les necessitats del sector i així evitar danys irreparables en els camps valencians.

I és que des d’Agroseguro assenyalen que una de cada tres parcel·les assegurades va experimentar un sinistre en la passada campanya. Este fet ha suposat pèrdues per damunt dels 45 milions d’euros i afirmen que podria tornar a repetir-se.

En els últims anys Agroseguro ha anat adaptant-se a les necessitats que tenen els agricultors guanyant en flexibilitat i cobertura. Estes característiques han situat a l’asseguradora entre les més valorades superant amb un notable les diferents enquestes de satisfacció que s’han dut a terme en estos últims mesos.