parc

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat el projecte per a construir un circuit de running i una pista de patinatge en el Parc Central, augmentant l’oferta d’activitats esportives a l’aire lliure en el municipi.

Tal com ha indicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, “amb aquestes noves instal·lacions, no solament donem respostes a noves tendències i ampliem l’oferta esportiva, sinó que el Parc Central es posiciona com l’espai més complet perquè els paterners i paterneres puguen gaudir d’activitats a l’aire lliure”.

La nova ruta de running comptarà amb una superfície d’1.000 m de longitud i dos metres d’ample i es projectarà perimetralment al clos del parc per a evitar creus i respectar les circulacions presents.

A més, al llarg del recorregut, s’incorporaren zones d’arbrat per a proporcionar ombra i àrees de descans en les quals s’instal·larà mobiliari urbà.

Quant a la pista de patinatge tindrà una superfície d’1.300 m2 i s’instal·larà al costat de l’actual pista de skate.

D’altra banda i aprofitant la construcció de les noves instal·lacions, es millorarà l’accessibilitat dins del parc amb xicotetes actuacions de connexió de recorreguts i senyalètica.

Aquestes noves instal·lacions se sumen a la variada oferta d’activitats que ofereix el Parc Central entre les quals s’inclou una pista de skate, un circuit d’educació vial, una zona biosaludable per a l’exercici físic o pistes de petanques. A més, en els seus 100.000m2, el parc també compta amb parcs infantils, castells recreatius o pistes per a la pràctica de l’esport infantil.