La comissió de falla Almirant Cadarso- Conde Altea presenta dijous que ve la seua XLIII edició de la gran parada Mora.
Una edició que presenta grans novetats, tal com va indicar el seu president Vicente Fuster en el programa Vive las Fiestas de José González.

Enguany a més de comptar amb la filá de Huríes, formada per la Fallera Major de València 2018 Rocio Gil Uncio, al costat de la seua Cort d’Honor, també comptarà amb una filá de Huríes Infantils, formada per Daniela Gómez De los Ángeles, juntament amb la seua Cort d’Honor.

A més, com a novetat, enguany, la gran parada mora que es celebrarà el pròxim 19 de març a les 19h, comptarà amb una filá de Falleres Majors de València.

A més la falla ha preparat un lliurament de premis molt especial, els Premis Votes For Women en els quals es premiarà a dones que s’hagen distingit per la seua labor social, pels seus assoliments personals o per la seua dedicació, en una gala que tindrà lloc el pròxim dia 28 de febrer a les 20h en el Palau de la Música.

La gala ha sorgit com a homenatge a la falla que la comissió plantarà les pròximes setmanes en la seua demarcació que homenatja el moviment sufragista de les dones de principis del segle XX.

Una comissió que no para, i que, malgrat els anys que porta a la seua esquena, no deixa de reinventar-se i que es prepara ja per a viure els dies grans de la festa fallera.

Les Falles es preparen per al seu cap de setmana més especial