Una persona ha mort i diverses persones han resultat ferides en ser atropellades per un cotxe en una concorreguda zona de Berlín.

Els fets han ocorregut aquest matí prop de les 10.30 hores en l’oest de la capital alemanya. En concret l’atropellament s’ha produït en el número 16 del carrer Tauentzienstrasse, en el districte de Berlín-Charlottenburg. Es tracta de un carrer comercial molt concorreguda de l’oest de la ciutat, pròxima a l’Església Memorial i a l’aquari de la capital.

Pel que sembla, el vehicle, un Renault Twingo gris, ha envestit a una multitud de vianants. El cotxe ha anat primer contra un grup de persones en la vorera per a tornar després a la calçada i finalment ha acabat encastat en un aparador.

Tot seguit, el conductor ha intentat fugir del lloc. No obstant això, han sigut els testimonis de l’incident els qui li han retingut fins a l’arribada dels agents. Segons ha confirmat la policia, l’agressor és un home que ja ha sigut detingut.

ATROPELLAMENT DE BERLÍN: ACCIDENTAL O INTENCIONAT?

De moment les causes de l’atropellament encara es desconeixen. S’investiga si ha sigut un acte accidental o intencionat perquè és una zona molt pròxima on es va produir l’atemptat gihadista de 2016. Va ser llavors quan el tunisià Anis Amri va estavellar un camió contra un mercat ambulant nadalenc en el qual van morir una desena de persones.

Respecte als ferits del recent accident, encara no hi ha una xifra oficial. Alguns mitjans alemanys parlen de fins a una trentena mentre uns altres citen que serien entre 8 i 10 persones, quatre d’ells estarien en estat de gravetat.

This slideshow requires JavaScript.