El Palau de la Música celebra del 22 al 24 de novembre un Fórum Internacional al que acudeixen especialistes de tot el mon, a més de la nodrida presència valenciana, per a oferir els seus diferents punts de vista entorn de la música i, més concretament, al fenomen de les bandes en el territori valencià.
L’alcalde de València, Joan Ribó, va inaugurar ahir pel matí este fòrum que, segons les seues paraules, pretén reflexionar per a organitzar i potenciar tot allò que gira al voltant de la música.
En la primera jornada també ha participat la presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello i el director del Palau, Vicent Ros. Tots dos han coincidit a ressaltar la necessitat d’escoltar a tots els professionals que vulguen aportar experiències relacionades amb la música.
A més a més, en el Fórum Internacional, 54 ponents de tot el mon, abordaran temes com la necessitat de la música, el fenomen de les bandes de música en el territori valencià o l’impacte del Palau de la Música en la vida cultural i social valenciana, entre altres.