Palacio

El recinte valencià ha sigut triat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC). Este guardó és ostentat en l’actualitat tan sol per 10 palaus a tot el món.

En una gala celebrada el 3 de juliol a Londres, coincidint amb el Congrés Anual de l’AIPC, el president de l’Associació Internacional de Palaus de Congressos, Aloysius Arlando, ha concedit al Palau de Congressos de València el Premi al Millor Palau de Congressos del Món.

Este guardó, que l’AIPC concedeix des de fa 20 anys, és el major reconeixement a nivell internacional que pot rebre un recinte congressual i tan solament ho tenen 10 seus a tot el món, entre ells el Palau valencià, que ja ho va obtenir en 2010.

L’Associació, que comprèn més de 185 centres congressuals d’uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi recolzar i reconèixer l’excel·lència en la gestió de palaus de congressos.

La importància d’este premi és que, es basa completament en les opinions dels clients organitzadors d’esdeveniments, principalment congressos i convencions. Després d’un laboriós procés de selecció, tabulat per l’empresa Ipsos, especialitzada en estudis de recerca de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.

El Palau de Congressos compleix 20 anys amb un impacte d’1.100 milions d’euros a València