ORA

L’Ajuntament de València ha suprimit el pagament de l’ORA. La fi és evitar que els usuaris de la zona blava paguen per estacionar evitant que isquen al carrer per a actualitzar el permís. Aquesta mesura, adoptada en la Junta de Govern per a adaptar-se a l’Estat d’Alarma, també beneficiarà al personal que treballa per a garantir el compliment del pagament ja que la labor sancionadora al carrer no serà necessària.

El regidor delegat de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ha anunciat que això també afectarà la zona taronja. Grezzi ha agraït aquesta resolució als tècnics municipals i ha recordat que la mesura “té un cost per a les arques públiques” que assumeixen “per a facilitar la vida de la gent”.

Per part seua, la vicealcaldessa Sandra Gómez ha declarat que el govern local “treballa intensament per a adaptar els serveis a l’Estat d’Alarma”. L’edil ha ressaltat a més que amb la bonificació de l’ORA “facilitem que les persones usuàries en zones com a hospitals no hagen de pagar per aquest concepte”.

EL SERVEI DE VALENBISI DESACTIVAT

I atesa la sol·licitud de conducta a desactivar el servei de lloguer de bicicletes públiques de Valenbisi, realitzada per la Prefectura del Cos de la Policia Local de València en atenció a les mesures cautelars que es poden establir amb motiu de l’estat alerta, des d’aquest matí s’ha fet efectiu.