paella

La paella valenciana ha protagonitzat esta setmana una proposta gastronòmica en el Congrés dels Diputats de la mà del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que enguany presenta una nova iniciativa oberta: #PaellaDoodle.

En l’últim dia de ple de la legislatura la paella valenciana ha resultat molt atractiva per als paladars dels diputats i altre personal del parlament venent més de 1.350 racions de paella en un sol dia.

Esta invitació a provar la paella s’ha convertit ja en tradició i enguany és el sisè que la delegació de Sueca es desplaça a Madrid per a donar a conèixer el certamen gastronòmic i altres iniciatives en pro de la recepta.

Paella Doodle és una iniciativa oberta i col·laborativa que naix per a celebrar el caràcter universal de la paella Valenciana i rendir-li tribut a través d’un “Doodle Google” ja que la paella valenciana és el plat espanyol més cercat del món des de 2015. L’objectiu és aconseguir que Google altere el seu logotip per un dia per a mostrar a tothom la paella valenciana el 20 de setembre, coincidint amb la celebració del World Paella Day.

Paella Doodle ha llançat hui el seu web i ha obert una recollida de signatures per a sumar el suport de tota la ciutadania.

La Liga Oficial de Paellas Dacsa calienta fogones para celebrar su tercera edición

La paella tendrá su propio museo en Valencia