Teruel
Mary Santos y David Domingo, ganadores del Concurso Internacional de Paellas de Sueca.

La 59ª edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ja té guanyador. El Restaurant Fuente Cerrada de Terol ha sigut la cuina guanyadora d’aquest certamen que ja pot ostentar el títol de millor paella del món a més d’un premi valorat en 2.500 euros.

Els xefs guardonats són David Domingo i Mary Santos els qui participaven per tercer any consecutiu amb uns davantals reivindicatius de “Terol existeix” per a conscienciar sobre el problema de despoblació que viu la província aragonesa.

El segon guardó d’esta 59ª edició es queda en la mateixa ciutat de València, concretament en el Goya Gallery Restaurant (Carrer de Borriana, 3) amb 1.500 euros de premi, mentre que la medalla de bronze es va al Raco de Meliana amb un guardó de 1.000 euros.

Respecte a la categoria de “Millor Paella Cuinada en la Comunitat Valenciana”, el restaurant triomfador va ser La Coloratta d’Alfafar; la “Millor Paella Local” es cuina en el Sequial 20 de Sueca; el premi a la “Millor Paella Cuinada per un Restaurant del Territori Espanyol” s’ha anat a l’ASCAIB de Balears; i la “Millor Paella feta per un Restaurant Estranger” ha sigut per al Restaurant Ferdinando Campaniello d’Itàlia.