El compte arrere per al retorn de Paddington ja ha començat. L’ós més famós de Regne Unit torna este divendres a les pantalles de cinema de tot el país amb una nova aventura que ja ha aconseguit conquistar al públic valencià.

Gràcies a la col·laboració entre Warner Bros Pictures i 7 Televalencia, més de 200 xiquets han pogut gaudir en exclusiva de ‘Paddington 2’en una cita molt aclamada pels xicotets de la casa.

Hugh Grant, Sally Hawkins o Brendan Gleeson són alguns dels actors que donen vida als personatges creats per l’autor britànic Michael Bond. En esta ocasió Paddington ja està feliçment integrat a Londres gràcies a l’amabilitat de la família Brown. No obstant açò, la tranquil·litat no tarda a dissipar-se quan el xicotet ós es veu embolicat en el robatori d’un llibre d’allò més particular. Tota una aventura per a viure en família.

I encara que els xiquets li l’han passat bomba amb la nova història de Paddington, els majors també han assegurat haver gaudit del film. Vist l’èxit només en el seu preestreno, ‘Paddington 2’ arriba disposada a conquistar la taquilla familiar d’este nadal. Si no vols perdre detall, el 24 de novembre tens una cita amb la família Brown i el xicotet ós Paddington.