Termina la era de Paco López al frente del Levante UD

L’última derrota del Llevant UD davant el Mallorca li ha costat el lloc al seu entrenador, Paco López. El club va destituir anit el tècnic de Silla després d’una arrencada de temporada que encadena quatre derrotes i altres quatre empats en les primeres huit jornades de Lliga.

El Llevant UD ha emès un comunicat en el qual ha anunciat la decisió del Consell d’Administració. Aquest es va reunir el diumenge amb l’àrea esportiva acordant la no continuïtat de López com a entrenador de la primera plantilla levantinista.

El tècnic va jugar en el club d’Orriols en la temporada 94-95. Aquest va tornar a l’entitat en 2017 per a dirigir a l’Atlètic Llevant UD en Tercera Divisió. Després de 31 jornades disputades i amb el filial levantinista en el més alt de la taula, López va ser el triat al març de 2018 per a posar-se al capdavant de la banqueta del primer equip masculí. L’objectiu era aconseguir la permanència en LaLiga Santander i el va aconseguir.

El seu lloc com a entrenador, amb 147 trobades dirigides, ha estat marcat per la consecució de diverses fites històriques. Paco López lidera la classificació d’entrenadors levantinistes amb més victòries en Primera Divisió. A més, s’ha convertit en el tècnic que més partits ha dirigit en la història del club. D’altra banda, sota la seua direcció, el Llevant UD va poder disputar una semifinal de la Copa SM El Rei.

Des del Llevant UD han agraït a Paco López i al seu cos tècnic “la seua enorme implicació, compromís, treball, dedicació, afecte i proximitat amb tots els estaments del club”. L’equip granota s’ha acomiadat desitjant-li “la millor de les sorts, tant a nivell personal com professional”.