Paco

Paco López ha sigut presentat com a nou entrenador del Llevant. El tècnic valencià ha advertit de la importància de canviar l’aspecte emocional de l’equip.

“Tractarem de canviar sobretot l’aspecte emocional, quan hi ha una dinàmica negativa de resultats és molt important l’emocional, tractar de convèncer al vestuari que es pot i tractar de convèncer-los que este equip va a aconseguir l’objectiu. Ja han demostrat que poden guanyar en qualsevol camp i a qualsevol equip. El més important és fer-los creure que poden jugar bé al futbol, que poden ser superiors als rivals, saber què és el que volem i estar convençuts d’açò””, ha indicat.

“Ens anem a aprofitar del gran treball que ha fet Muñiz és en moltíssimes coses però quan els resultats no arriben cal fer altres coses. Vull traslladar al vestuari que siga un equip atrevit, valent, convençut i mentalment açò et pot donar moltes coses en Primera Divisió. La meua idea, els meus missatges és transmetre’ls un esperit guanyador, m’agradaria i crec que ho anem a aconseguir, ser un equip valent, atrevit, convençut del que fa independentment del resultat i sí del joc”, ha afegit.

Paco López durante un entrenamiento del club granota.nuev

Preguntat per si amb la seua arribada a un equip de Primera Divisió complix un somni no té dubtes a confessar que “en l’últim que pense és en mi. Pense en el que tenim per davant. Un club com aquest, del que he sigut soci i jugador, mereix estar en Primera Divisió. Porte molts anys entrenant, crec que en quasi totes les categories del futbol espanyol menys en Primera. Estic convençut de les nostres possibilitats i preparació. A partir d’ací és una qüestió de treball. Hi ha moltes formes de treballar l’aspecte emocional. El més important és fer-los veure que són capaços de jugar bé al futbol i ser superior als rivals.

Finalment ha tingut paraules per a l’afició granota destacant la seua fidelitat. “L’afició granota és molt fidel i no se li pot demanar res més. El diumenge vam veure que van recolzar constantment a l’equip. Sobretot els fidels de debò, que tenim molts. Mereixen estar en Primera Divisió i anem a treballar duríssim per a aconseguir-ho”.