Arranca una tardor càlida i sense rastre de gota freda

La previsió d'AEMET és que la Comunitat registre temperatures superiors a altres anys sense fenòmens torrencials.

Fa tan sols uns dies estar en la platja era la imatge de València però sembla que l’estampa podria mantenir-se durant més temps. Encara que hui comença oficialment la tardor s’espera un mes d’octubre amb temperatures per damunt de la mitjana i escasses precipitacions.

La previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia és que la Comunitat Valenciana registre unes màximes superiors a altres anys, sense la temuda gota freda ni fenòmens torrencials. No obstant açò no tot va a ser tranquil·litat, Aemet ja ha anunciat que al novembre hi haurà pluges per sobre del normal, un fet que s’estendrà fins al mes de desembre.

Quant al balanç de l’estiu la seua definició és càlid i humit. La Comunitat Valenciana tancarà este divendres a les 22:02 l’estació més calorosa dels últims sis anys amb un grau més alt a la mitjana normal.

De moment este cap de setmana traurem els paraigües per a donar la benvinguda a la tardor però no farà falta allunyar-se molt de la platja i és que, com ha assenyalat Aemet, les temperatures continuaran altes.