M.ª José Ortega afirma que PP “margina” a la Comunitat i Leandro Benito la tatxa de “oportunista”

L'alcaldessa de Carlet i l'alcalde de Canet d'en Berenguer s'enreden en una discussió pel tema de les subvencions al Transport Metropolità de València.

Nou enfrontament el Partit Popular i Compromís per les subvencions del Govern Central en matèria de mobilitat per a la Comunitat Valenciana. Enfront dels 10 milions que al principi va a invertir el Govern Central en la millora del Transport Metropolità de València.

En el programa Àgora de 7 Televalencia, que presenta i dirigeix Sylvia Costa, l’alcaldessa de Carlet, Mº Josep Ortega, va llegir un manifest en el qual Els Corts exigien més diners a l’Executiu que presideix Mariano Rajoy perquè la Comunitat “està discriminada en els pressupostos”. Amb aquesta lectura, Ortega va insinuar que la culpa d’aquesta “infrafinançament” la tenia el PP.

L’alcalde de Canet d’en Berenguer, Leandro Benito del Partit Popular, va respondre al·legant que no era cert i que aqueixa declaració era com si ell acusara a Joan Baldoví “de paralitzar els Pressupostos amb els seus vots”. Benito va ratllar de “oportunisme” les declaracions d’Ortega i li va advertir que no podien seguir “amb l’i tu més”.