Syrma Cosmetics aterra a València de la mà de Paco Perfumerías i ho fa aconseguint l’impossible: convertir les seues fragàncies en dona. La nova marca de Laboratoris Natuaromatic ha presentat tres perfums femenins que contenen or en suspensió de 22 quirats. Tota una aposta innovadora que arriba per a conquistar tant als mercats nacionals i internacionals, començant per la ciutat de València.

Ara, Ross i Lyra són estels i constel·lacions però també els noms dels tres perfums de Syrma Cosmetic, cadascun amb una personalitat diferent per a arribar a tot tipus de dones.

Veure la fragància Llaura convertida en dona ha sigut possible gràcies a Fernando Santos, un dels artistes més reconeguts del maquillatge artístic corporal, qui ha realitzat una sessió de bodi paint en directe per a sorpresa de tots els assistents.

A pesar de comptar únicament amb sis anys de recorregut, Laboratoris Natuaromatic ja ha aconseguit convertir-se líder del sector amb presència en 14 països. Els seus fundadors, José Sánchez i Antonio Fuentes, han apostat per conjuminar creativitat, innovació i recerca.

Una fórmula que funciona, tal com demostra la pròxima aposta, i és que la companyia murciana ja ha anunciat que Syrma Cosmetics comptarà amb nous productes de bellesa i cosmètica cara a 2018.