Las óperas más famosas del Palau de Les Arts llegan en un ciclo único y gratuito
Ópera de Turandot en el Palau de Les Arts.

Les Arts inicia aquest dimarts un cicle en ‘streaming’ amb les òperes més famoses en la història del teatre. Gràcies a la col·laboració d’Unitel GmbH & CO.KG, copropietària dels enregistraments, Les Arts ofereix des de la seua pàgina web una programació d’òpera en obert i gratuïta, amb alguns dels títols més emblemàtics del seu catàleg videogràfic.

Per a aquesta iniciativa online, Les Arts planteja una variada oferta. Una de les propostes és l’enregistrament no comercialitzat de ‘Otello’ de Verdi. També la multipremiada producció de La Fura dels Baus de ‘L’anell del Nibelungo’. A més, no faltarà l’adaptació de ‘Turandot’ o ‘La Bohème’ amb direcció musical de Riccardo Chailly.

Els títols estaran disponibles per un període de 48 hores a partir de les 20.00 hores de la data assignada per a cada producció.

PROGRAMACIÓ DELS ARTS ONLINE

  • ‘Otello’ de Verdi (dimarts 31 de març a les 20h.). Amb ovacions de més de 12 minuts, Zubin Mehta va dirigir en 2013 un dels majors èxits en la seua etapa com a director del Festival del Mediterrani. Va consolidar al tenor estatunidenc Gregory Kunde com a intèrpret de referència del moro de Venècia.
  • ‘La Bohème’ de Puccini (dijous 2 d’abril a les 20h.). Aquesta òpera va suposar l’esperat debut de Riccardo Chailly en el fossat dels Arts. Els usuaris podran gaudir del magistral treball del mestre milanès amb la formació titular dels Arts. La soprano israeliana Gal James, el tenor veneçolà Aquiles Machado i la soprano valenciana Carmen Romeu són els principals intèrprets.
  • ‘Turandot’ de Puccini (dissabte 4 d’abril a les 20h.). Zubin Mehta dirigeix al Cor de la Generalitat i a l’Orquestra de la Comunitat en un dels seus títols fetitxe. Maria Guleghina, en el paper de la gèlida princesa Turandot, comparteix escenari amb Marco Berti (Calaf) i Alexia Voulgaridou (Liù), en un enregistrament ja de referència per als amants del repertori pucciniano.