beach volley

Amb l’objectiu d’oferir un servici ludicoesportiu als ciutadans i turistes de València, la instal·lació municipal València Vòlei platja acull l’octau Open València Beach Volley.

Organitzat pel Club de vòlei platja La Malva, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, es tracta de l’únic “open” de vòlei platja amateur organitzat en la ciutat. Un torneig popular obert a tota la ciutadania que compta amb quatre components bàsics, el ludicoesportiu, el cultural, el social i el turístic.

L’esdeveniment es durà a terme els dies 29 i 30 de juliol, desenrotllant-se el dissabte 29 la competició 2×2 en categories masculina i femenina en un quadro de doble eliminació i el diumenge 30 el torneig 4×4 en l’única modalitat de mixta.

S’esperen uns 200 participants  i unes 400 persones de públic assistent en la pista central on, a més, es comptarà amb el passeig marítim com una de les seues grades principals. A més, el programa es completa amb una extensa carta de servicis als jugadors, activitats per a menors i una atenció pel detall per a oferir una gran experiència de cap de setmana.