Once tiendas de Inditex cierran en la Comunitat Valenciana
Exterior de Zara en Mallorca.

El coronavirus no solament deixa víctimes mortals, també víctimes empresarials i laborals. La companyia espanyola Inditex ha arrancat el seu pla de retallades amb el tancament d’un total de 80 botigues a Espanya. De tots aqueixos locals hi ha 11 comerços situats entre la província de València i Alacant, quatre en la primera i set en la segona.

El tancament d’aquestes botigues no serà immediat en tots els casos. L’objectiu és anar clausurant-les progressivament fins a abril. A més, des de el gegant tèxtil de Amancio Ortega ja s’ha avançat que aquests 80 comerços no seran els únics. Inditex té previst tancar altres 193 botigues d’Espanya durant els dos pròxims anys.

En el cas de la ciutat de València ja hi ha dues botigues que no tornaran a pujar la persiana. La primera va ser el Zara Home del centre comercial Arena, tancat el dilluns 25 de gener. Només un dia després li va tocar torn al Massimo Dutti del centre comercial El Saler.

A aquests dos locals de València se sumarà el tancament d’una tercera botiga situada en ple cor de la capital del Túria: el Zara del passeig de Ruzafa. Encara que de moment roman obert, ja s’ha anunciat que tancarà definitivament divendres que ve 30 d’abril.

Exterior del Massimo Dutti de la calle Colón de Valencia.

LES 11 BOTIGUES D’INDITEX QUE TANQUEN EN LA C. VALENCIANA

 1. Massimo Dutti Centro Comercial El Saler (València)
 2. Zara Paseo de Ruzafa (València)
 3. Zara Home Centro Comercial Arena (València)
 4. Lefties Centro Comercial Plaza Mayor (Xàtiva)
 5. Massimo Dutti Centro Comercial Gran Vía (Alcant)
 6. Berhska Centro Comercial Bassa El Moro (Petrer)
 7. Oysho Centro Comercial Bassa El Moro (Petrer)
 8. Zara Alameda Camilo Sesto (Alcoi)
 9. Massimo Dutti Centro Comercial Alzamora (Alcoi)
 10. Lefties Centro Comercial Alzamora (Alcoi)
 11. Massimo Dutti de la calle Gambo (Benidorm)