Hui arranca un dels esdeveniments més emotius i significatius per als amants de les festes falleres: l´ Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

El cadafal de la patrona de València ja està preparat presidint el centre de la Plaça de la Verge, un espai pel qual a partir de les 15.30 començaran a desfilar milers de fallers fins que tanque la jornada la Fallera Major Infantil de València,Sara Larrazábal, al costat de la seua Cort d’Honor.

Sara Larrazábal qui lluirà hui junt vestit oficial, el seu expolí Fallera Major,  la mantilla realitzada per Santos Tèxtil, una mantilla que ha sigut dissenyada i elaborada exclusivament per a ella.

Es una mantilla de mitja lluna elaborada amb puntes entoladas ( incrustades en el tulle de cotó) amb un ample de 18 cm en color ivoire pujat; dissenyada amb garlandes de flors en simetria i filaments i tiges ascendents.

Un dels moments més especials , serà també , el conèixer els colors del mantell que lluirà la Mare de Déu dels Desamparats, que com sabem seran el blanc, roig i rosa amb un disseny que s’anirà revelant conforme els vestidors vagen col·locant cadascun dels rams.

Tal com va anunciar Junta Central Fallera, el mes de febrer passat, enguany els colors del mantell seran el blanc, roig i rosa amb un disseny que s’anirà revelant conforme els vestidors vagen col·locant cadascun dels rams.

Hui els clavells rojos i roses seran els predominants en les comissions que recórreguen  el carrer de la Pau i Sant Vicent, baix les normes estrictes dels vestidores: els rams són de tipus bouquet amb una alçada màxima de 40 cm i mínima de 35 cm.

CARRER SANT VICENT

15:30 h.: Quart de Poblet – Xirivella
17:00 h.: Jesús
18:15 h.: Mislata
19:30 h.: Creu Coberta
20:45 h.: Pilar – Sant Francesc
21:45 h.: Patraix
23:00 h.: La Seu – El Mercat
23:30 h.: Botanic-La Petxina
00:30 h.: Casas Regionales
00:40 h.: Juntas Locales
00:50 h.: Falla José Mª Bayarri-Los Isidros
00:55 h.: Fallera Major Infantil i la seua Cort d´honor.

CARRER DE LA PAU

15:30 h.: Camins al Grau
17:15 h.: Russafa A
18:15 h.: Russafa B
19:00 h.: Pla del Reial-Benimaclet
20:45 h.: Canyamelar-Grao-Nazaret
21:45 h.: La Xerea
22:15 h.: Rascanya

El Valencia C.F desfilarà en l´ ofrena el dia 18 de març