GRAFCVA5164. VALENCIA, 30/05/2019.- El secretario autonómico de Turisme, Francesc Colomer (Centro), el director general de CACSA, Enrique Vidal (dcha), y el director adjunto del IVIE, Joaquín Maudos, presentan el informe del impacto económico y social de la Ciudad de las Artes y las Ciencias de 2018. En la imagen varios turistas pasan ante el edifico del Ágora. EFE/ Manuel Bruque

Comencem la setmana amb cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols alts a la vesprada. En el litoral al matí i de nou al final del dia, nuvolositat baixa dispersa amb boires, sense descartar algun banc de boira, més probable en el sud d’Alacant.

Temperatures mínimes amb pocs canvis o localment en ascens; màximes en descens, més acusat a la província de València. Vent variable fluix, amb algun interval de nord-est moderat en la meitat nord del litoral al matí, i tendint a la vesprada en general a component aquest fluix.

Dimarts el cel seguirà la tònica de principis de setmana. Cel estarà poc nuvolós o buidat, amb alguns intervals de núvols alts. En el litoral al matí, nuvolositat baixa dispersa amb boires, sense descartar algun banc de boira. A l’interior nord de Castelló és probable algun ruixat o tempesta aïllat a la vesprada, associat a nuvolositat d’evolució diürna.

Temperatures mínimes amb pocs canvis i màximes en ascens, sobretot en els litorals de València i Alacant, on serà localment notable. Vent variable fluix tendint a component oest fluix amb intervals de moderat.