Arriba el cap de setmana i amb ell els millors plans d’oci i cultura, perquè desconnectes i gaudisques dels teus dies lliures, si eres dels quals prefereixes anar al teatre, a una exposició o gaudir d’alguna jornada gastronòmica al costat del mar, o gaudir dels actes de l’orgull, apunta’t els plans que et proposem des de 7 Televalencia.

FIRA DE CERVESSA ARTESANAL MAREENA CRAFT BEER

Arriba a la Marina la primera Fira de Cervesa Artesanal de la ciutat amb entrada gratuïta, 40 marques de cervesa nacionals i internacionals en 150 varietats diferents, sobretot de la Comunitat Valenciana, maridades amb el menjar que t’oferiran els food trucks, a més de concerts en directe i altres actuacions.

VANESA MARTÍN “TODAS LAS MUJERES QUE HABITAN EN MÍ”

El dissabte arriba a la Plaça de Bous la gira “Totes les dones que habiten en mi” de Vanesa Martín que deixa al descobert totes les facetes de la cantant malaguenya, inclosa la de la culpa “per les decisions que es prenen o es deixen de prendre”. Les entrades encara estan disponibles, així que si no vols perdre-te-la a les 23h coneixeràs totes les dones que habiten en ella.

LUCIA DI LAMMERMOOR EN EL PALAU DE LES ARTS

Arriba al Palau de les Arts, Lucia di Lammermoor un drama tràgic en dues parts basat en la novel·la The Bride of Lammermoor de Walter Scott. Amb la Orquestra de la Comunitat Valenciana i el cor de la Generalitat Valenciana, Lucia di Lammermoor és una tragèdia boirosa de guerres entre clans i personalitats traumàtiques i complexes que no has de perdre’t si eres un apassionat de l’òpera.

CONCERT GRATUÏT DE LA ORQUESTA AUSTRALIANA

El divendres 28 de juny, la ‘Xavier College String Orchestra and Choir’ oferirà un concert gratuït , entretingut i diferent, a l‘Església dels Sants Joans. Sota la direcció de Nicholas Cowall i Andrew Schellhorn els estudiants del col·legi Xavier de Melbourne Austràlia tocaran un repertori extens d’obres com “dues miniatures andaluses’’ de Joaquin Rodrigo, Ocell Verum de Wolfgang A. Mozart, fragments de Cantata Der Herr denket an uns de Johann S. Bach, entre altres.

PASACARRER INAUGURAL DE LA GRAN FIRA DE VALÈNCIA

Els carrers Plaça de la Reina, San Vicent y Plaça del Ajuntament acullen la inauguració oficial de la Gran Fira de València. Aquest diumenge, 30 de juny, al voltant de les 19.30 hores, se celebrarà la cercavila inaugural, que vindrà acompanyat d’una traca correguda en la Plaça de l’Ajuntament de València, amb la participación dels gegants Quiqueta i Nelet, el ratpenat Valentí, Els Folies de Carcaixent, La Xe-ranga, Efímer amb Traps, La Fam Teatre amb Motorpunk i K de Carrer amb Rainbow Invaders. A més Aníbal Gómez ( Ojete Calor) posarà la música en un Dj Set en la Plaça de l’Ajuntament amb la música més divertida per a donar la benvinguda al mes de juliol.

BisbalDAVID BISBAL EN ELS CONCERTS DE VIVERS

David Bisbal inaugurará la edició 2019 dels Concerts de Vivers el próxim diumenge 30 de Juny a les 22 h (apertura de portes 19:30).L’artista d’Almeria ve a València amb el contagiós optimisme que tant li caracteritza i carregat de tot el sentiment i la força que només ell sap posar en cada actuació amb una producció totalment renovada per a fer gaudir als assistents del seu increïble directe.