Tots

L’Oceanogràfic de València participa en la 671º edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, declarada d’Interès Turístic Internacional. De l’1 al 5 de novembre 2017, els visitants podran conèixer l’oferta comercial i educativa del major aquari d’Europa, així com, obtenir un 15% de descompte en les entrades.

Enguany, l’expositor de l’Oceanogràfic està situat dins de l’estand de l’Agència Valenciana de Turisme. Des del departament comercial s’ha preparat una promoció especial per als dies de la Fira ja que tots els visitants que s’acosten al mostrador, obtindran un cupó descompte del 15% en entrades de dia de l’Oceanogràfic, Museu dels Ciències, Hemisfèric i les seues combinades. A més,

El públic també podrà participar en el sorteig d’una passada per a dues persones per a visitar l’Oceanogràfic. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer en les xarxes socials oficials de l’aquari valencià el dilluns 6 de novembre.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina és la segona més antiga d’Espanya. Cada any compta amb més de 400.000 persones i al voltant de 800 llocs d’exposició. Tot el recinte firal ocupa al voltant de 110.000m2.