Oceanográfic i Creu Roja s’uneixen en l’assistència d’animals marins encallats

L'activitat contempla la formació del personal de socorrisme aquàtic, salvament marítim i voluntariat mediambiental.

La campanya de sensibilització sobre varamientos d’animals marins continua arribant a les platges de la Comunitat Valenciana. La Fundació Oceanogràfic i Creu Roja Espanyola són els impulsors d’esta iniciativa dedicada a l’assistència d’animals marins encallats. El seu objectiu és ensenyar a peu de platja com actuar davant un varamiento. Per a açò asseguren que no cal atabalar a l’animal i s’ha d’avisar immediatament a la Creu Roja o cridar al 112.

Ací és fonamental la labor que realitzen els professionals de l’Oceanogràfic, els qui es fan responsables de la cura de totes les criatures trobades per a millorar el seu benestar i retornar-les al seu hàbitat natural.

Entre altres activitats contemplades en la campanya està la formació del personal de socorrisme aquàtic, el salvament marítim i el voluntariat mediambiental de Creu Roja.

Apostar per este projecte que ja ha passat per platges com la de Gandia i Oliva és contribuir en la millora de l’entorn i evitar la deterioració mediambiental de les nostres costes.