Comencen els talls per les obres del túnel del l’V-30

Foment espera que que les restriccions no afecten a València, especialmnent als vehicles que es dirigeixen al Port.

obras

 

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Xirivella ha donat difusió a un ampli dossier amb informació a la ciutadania per a evitar que les obres que executa Foment col·lapsen els accessos de Xirivella des de València.

Segons va informar Demarcació de Carreteres fa pocs dies, les obres de construcció del túnel que connectarà l’A-3 amb la V-30 obligaran a tallar el principal accés a Xirivella des de València, per la plaça d’Espanya. Primer seran corts nocturns i, a partir del 23 d’agost, s’estendran a tota la jornada.

Segons el dossier elaborat per l’Ajuntament de Xirivella, el punt més conflictiu és la rotonda que dóna accés a l’avinguda Verge dels Desemparats, que ara haurà d’absorbir la major part del trànsit d’entrada a Xirivella i part del d’eixida. D’acord amb l’informe de la Policia Local, les recomanacions intenten regular el tràfic per a evitar que en aquesta rotonda es concentren vehicles que puguen tenir altres vies d’accés o d’eixida de Xirivella.

Per la seua banda, des de Foment esperen que els corts no afecten a la ciutat de València, especialment als vehicles que es dirigeixen al port

Per a açò, panells informatius en l’avinguda del Cid indiquen una ruta alternativa per l’avinguda Tres Creus i el Camí Nou de Picanya