Hui han entrat en vigor dos noves novetats a la ciutat de València que afecten els conductors. Les noves limitacions de velocitat a 30 km/h entren a escena en ciutats i poblacions.

Aquesta reducció en la velocitat va ser publicada en el BOE l’11 de novembre i ha tingut un període d’adaptació per als ajuntaments. Amb aquesta nova velocitat màxima dins de nuclis urbans s’espera reduir els accidents i atropellaments.

La nova velocitat de 30 km/h afecta directament a les vies de un únic sentit per carril de circulació. D’una altra forma, les vies que compten amb dues o més sentits per a la circulació tindran el límit en 50km/h. D’aquestes noves limitacions estan exempts els carrils reservats per a vehicles de transport públic.

A més a la ciutat de València també s’estrena hui la nova ORA que serà operada per EYSA. Des d’avui mateix les persones que utilitzen aquest servei hauran d’usar la nova aplicació de El Pàrquing. D’aquesta forma els parkimetros que es troben actualment a la ciutat continuaran funcionant fins a ser reemplaçats progressivament. No obstant això, l’aplicació de Telpark continuarà estant operativa fins a la completa adaptació de les noves.