Consum Benicàssim.
Fachada principal del nuevo supermercado Consum en Benicàssim.

Consum estrena hui el seu nou model de tenda en l’obertura de Benicàssim (Castelló), que ha suposat una inversió de 4,37 milions d’euros. Es tracta d’un supermercat ecoeficient, en el qual preval l’experiència del client i la sostenibilitat, simplificant els mobles, la disposició dels productes, els colors i la il·luminació, per a facilitar la compra i que siga personalitzada, còmoda i àgil. Consum té previst anar implantant este nou model de tenda en totes les noves obertures que faça a partir d’ara, així com en les reformes.

S’han prioritzat les seccions de frescos, com a element diferenciador de Consum, donant més protagonisme a l’experiència del client, mitjançant una nova disposició del producte en una altura òptima. També s’ha millorat l’experiència, mitigant el so del paviment mitjançant rajoles especials i s’ha suprimit la major part dels cartells aeris, eliminant el “soroll visual” i buscant una informació més clara sobre el fons blanc del mobiliari, per a facilitar la comprensió del missatge. En l’ambientació predominen els tons clars i naturals, on el taronja corporatiu de Consum es manté de manera subtil, però no és el protagonista del supermercat.

Compromís amb l’entorn

El nou supermercat de Benicàssim consumix un 40% menys d’energia que un supermercat convencional, gràcies a les seues instal·lacions frigorífiques que utilitzen CO₂, un refrigerant natural que reduïx les emissions d’efecte d’hivernacle. Actualment, prop d’un centenar de supermercats Consum ja disposen d’estes instal·lacions, que se sumen a altres mesures d’eficiència energètica ja implantades, com ara il·luminació LED, instal·lació de portes i tapes en el mobiliari frigorífic, control domòtic, etc. Per tot això, el 100% dels supermercats Consum són ecoeficients.

A més, este súper compta amb més de 320 plaques solars per a autoconsum, que suposaran un 30% d’estalvi energètic extra a l’any. També oferix punts de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Compromís amb l’economia local

El nou supermercat de Benicàssim, situat a la Gran Avinguda de Jaume I, núm. 227, i amb 1.380 m2 de superfície, és la tretzena tenda que Consum obri enguany i ha suposat la creació de 29 llocs de treball, procedents, la majoria, d’esta localitat. Amb esta nova tenda, Consum arriba als 34 supermercats propis a la província de Castelló i als 443 a la Comunitat Valenciana, entre propis i franquícies Charter.

El supermercat té un horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte de 9 a 21.30 hores. Compta amb atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques pròpies Kyrey, Consum Eco, Vitality i Consum Kids. També disposa de compra a domicili, servici de compra online i 122 places d’aparcament gratuït per a facilitar les compres als clients. A més, disposa de servici wifi gratuït.

Compromís amb las persones

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client qui trie el que vol comprar. Els més de 3 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”.