El nou consultori mèdic del barri de Lloma Llarga a Paterna entrarà en funcionament aquest  dilluns 3 de setembre.

Així ho ha anunciat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que “aquesta instal·lació, tan necessària i reivindicada pels veïns i veïnes del barri permetrà oferir una assistència sanitària òptima als més de 7.000 ciutadans de Lloma Llarga”.

El centre estarà obert en horari de demà, de 8 a 15 hores, i comptarà amb 2 consultes de medicina general, 2 consultes de pediatria, 1 infermeria, 1 sala de capellans i dues sales d’espera diferenciades, una general i una altra de pediatria.

A més, s’ha millorat el servei d’extracció de sang que funcionarà tots els dies de la setmana, evitant que els veïns del barri hagen de desplaçar-se a altres centres sanitaris del municipi.

En aqueix sentit, l‘Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha explicat que també s’han ampliat els facultatius de medicina general i pediatria “per a oferir una sanitat pública i de qualitat, que done resposta a les demandes dels veïns i veïnes del barri”.

Per la seua banda, Juan Domene, el gerent del Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria al que pertany el municipi de Paterna, ha destacat “la col·laboració i sintonia amb els responsables de l’Ajuntament a l’hora d’oferir als ciutadans els millors serveis sanitaris”.

En aquest sentit, Domene ha posat com a exemple d’aqueix treball conjunt al consultori de Lloma Llarga, en el qual “els usuaris, a més de guanyar quant a instal·lacions amb la seua nova ubicació, també veuen millorada la seua atenció sanitària”.

Les reformes de l’edifici, que s’alça sobre una parcel·la de 931,05 m2, amb un pressupost de 109.076,36 euros, finançat per la Diputació de València, també inclouen dues noves condícies adaptats per a ús exclusiu del centre de salut, un magatzem mèdic i una garita de guardia.