L’estadi Ciutat de València tal com el coneixem serà promte part de la història del Llevant Unió Esportiva. Hui han arrancat les obres d’este camp de futbol que cerquen modernitzar el terreny de joc de la plantilla granota. Este estiu el club llevantí executarà la primera part de les obres. Per a això es retirarà l’actual coberta de tribuna i s’instal·laran els pilars exteriors que suportaran la nova. Tota una sèrie de treballs que finalitzaran amb l’arrencada de la nova temporada de futbol.

Disseny de la nova façana principal del Ciutat de València.

Una vegada concloga la primera fase del Pla Director de l’estadi Ciutat de València arrancarà una segona part que anirà més enllà i és que amb ella es millorarà l’explotació del camp granota. A més d’estes obres de modernització executades, per l’empresa valenciana Bertolín, el club ampliarà lleugerament la capacitat de l’estadi amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’afició.

Disseny de l’interior de l’estadi del Llevant després de la seua remodelació.

No obstant això, per a veure totes estes millores caldrà esperar i és que el club ha assegurat que no serà fins a setembre de 2020 quan l’estadi estiga completament renovat. Serà a partir de llavors quan els afeccionats gaudisquen del Ciutat de València, un camp de futbol que espera ser una referència en el futbol nacional.