El Carnet Jove es renova amb importants novetats

Els joves de 14 a 30 anys obtindran nous descomptes en allotjaments, transport, oci, restaurants o museus i podran accedir a programes de mobilitat nacionals i internacionals

carnet

Ja està disponible el nou Carnet Jove de la Comunitat Valenciana que es pot obtenir en les seus de l’IVAJ d’Alacant, Castelló i València, en la residència IVAJ de Benicarló i en els 87 ajuntaments emissors de la Comunitat Valenciana: 37 d’Alacant, 11 de Castelló i 39 de València.

El nou Carnet Jove es presenta amb un disseny comú amb el lema “Do more, be more”, per a facilitar la reciprocitat i la mobilitat del ‘Carnet Jove Europeu’ i, a més integra les prestacions del carnet d’Alberguista internacional. La Comunitat Valenciana és pionera en aquesta fusió, Carnet Jove i alberguista internacional al mateix temps, amb l’objectiu de sumar avantatges.

El fet que el Carnet Jove clàssic siga també d’alberguista internacional obri la possibilitat d’allotjament en més de 300 albergs juvenils a Espanya i en més de 4.000 albergs de 90 països.

A partir d’ara, joves de 14 a 30 anys, a més dels descomptes propis de Carnet Jove, obtindran nous descomptes com alberguistas en allotjaments, transport, oci, restaurants o museus i podran accedir a programes de mobilitat juvenil nacionals i internacionals.

Preu i bonificacions

Per a obtenir el Carnet Jove s’ha de tenir entre 14 i 30 anys i abonar la taxa de 8,40 euros. Aquest Carnet té una validesa de dos anys comptats des de la data de la seua expedició.

Així mateix, s’estableixen descomptes i bonificacions les víctimes d’actes de violència sobre la dona, membres de famílies nombroses i famílies monoparentals i joves amb diversitat funcional.

Taburete habla sobre los prejuicios del grupo: “La gente que viene a un concierto repite”

Edem: “Una escuela de empresarios en auge que fomenta el talento universitario”