Sembla que la quarentena pel coronavirus s’allargarà més de quinze diesAixí ho ha anunciat José Luis Ábalos, ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. No obstant això, l’estat d’alarma i l’aïllament es poden passar millor amb una bona sèrie. Aquestes són algunes de les sèries que s’estrenen en les diferents plataformes online aquesta setmana.

T3 Westworld | HBO

Els fans de Wesrworld s’hauran de posar al dia perquè ja ha arribat el primer capítol de la tercera temporada. La sèrie de ciència-ficció i suspens presentarà noves trames sota el nom de El nou món. A més, hi ha nous escenaris en les trames, rodats a Besalú (Girona) i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Estrena: 16 de març.

T2 Black Monday | Movistar+

Wall Street, 1986. Mo, Dawn i Blair formaven el trio perfecte en el món financer nord-americà. Ara ja podem gaudir de les noves aventures borsàries en Movistar+, després de desbancar a Mo (Don Cheadle) el mateix dia del dilluns negre. Ara, Dawn (Regina Hall) i Blair (Andrew Rannells) s’adonaran que no és tan fàcil portar la corona al cap.

Estrena: 16 de març.

La conjura contra Amèrica | HBO

Aquesta sèrie plasma la història contemporània dels Estats Units a través de una família jueva de classe treballadora de Nova Jersey. Protagonitzada per Winona Ryder, és una adaptació de la novel·la de Philip Roth. Compta amb sis episodis i ja està disponible sota demanda en HBO España.

Estrena: 17 de març.

Guerra i pau | Filmin

Aquesta adaptació de la novel·la de Tolstói arriba avui a Espanya. La sèrie conta la història de la invasió francesa de Rússia en l’època napoleònica. Se centra en Pierre Bezújov (Paul Dano), un jove rus enamorat de Natasha Rostova (Lily James), que està lligada al príncep Andréi Bolkonski (James Norton).

Estrena: 17 de març.

Un joc de cavallers | Netflix

Aquesta nova sèrie arriba a Netflix per a retratar la importància del futbol al seu país d’origen. Ambientada a Anglaterra en el segle XIX, aquest drama és un retrat de classe sobre l’esport que va canviar el món, ja que dos futbolistes de classes oposades tenen una fi comuna. Si t’agrada el futbol o les sèries històriques, aquesta és la teua trama.

Estrena: 20 de març.