bolsas

Consum ofereix des d’esta semana bosses de paper reciclat en totes les seues tendes. Estendrà, així, a tota la seua xarxa comercial, les bosses de paper que ja utilitza per al seu servici online. Estes bosses tindran un cost de 10 cèntims i conviuran amb les de plàstic portacompra reutilitzables que ja oferix la Cooperativa a 2 i 5 cèntims.

Estes bosses de paper estan fabricades amb un 30% de paper reciclat i un 70% de paper verge FSC (Forest Stewardship Council), que acredita i garantix que el producte prové de boscos sostenibles.

Amb esta mesura, la Cooperativa posa a disposició de tots els seus clients bosses de paper que, fins ara, només estaven presents a 24 supermercats de les províncies de València, Alacant, Barcelona i Almeria. També estendrà les bosses de paper a les seues franquícies Charter durant esta setmana.

Compromís amb l’entorn

Consum s’avança a les especificacions europees que busquen reciclar el 50% dels seus residus en 2020 i el 70% en 2030 i intenta cada any minimitzar els seus efectes sobre l’entorn. En 2017, el Ministeri d’Agricultura va reconéixer la Cooperativa com l’única empresa de distribució amb certificació sobre la seua petjada de carboni, una petjada que va reduir en un 24,3%. Esta disminució es deu, fonamentalment, a la incorporació de gasos refrigerants de temperatura negativa, alimentada amb CO2 en les noves obertures i supermercats ecoeficients.

Los pasos de peatones inteligentes aterrizan en Valencia