serie
María Almudéver y Antonio Pagudo durante la presentación de 'Benidorm'.

‘Benidorm’ és el nom de la nova sèrie original d’Atresmedia Televisió produïda en col·laboració amb Plano a Plano (‘AllíAbajo‘) que arrancarà este mes de novembre el seu rodatge en la localitat valenciana. Segons han informat des de la productora a través d’un comunicat, la ficció convertirà Benidorm en “l’epicentre” del seu enregistrament “ja que es durà a terme íntegrament en localitzacions reals”.

La sèrie d’Atresmedia serà una comèdia de huit episodis que s’emetran en el prime time d’Antena 3 amb Antonio Pagudo i María Almudéver com a parella protagonista. César Benítez, Fernando Sancristóbal i Jon de la Costa són els creadors de ‘Benidorm’ amb Sonia Martinez i Benítez com a productors executius.

El propi creador i soci fundador de Plano a Plano va afirmar durant la presentació de la sèrie que a ‘Benidorm’ pretenen “contar una història on l’humor estiga en la situació, en els moments que visquen els personatges, més que en el contrast. A més de ser una comèdia, ‘Benidorm’ ens parlarà de molts temes, com de les segones oportunitats, de l’amor o de la vertadera amistat”. “Des de l’inici ens va cridar molt l’atenció gravar a Benidorm, ja que és una ciutat molt especial. A més d’aportar una gran mescla de cultures i un entorn únic i singular, volem mostrar que en ella les esperances poden veure’s fetes realitat”, va assenyalar.

L’alcalde de Benidorm al costat de Sonia Martínez, César Benítez i els protagonistes de la sèrie.

Així és la història de ‘Benidorm’

Xabier Zurita és un notari basc amb aspecte de notari basc. La seua vida és tan quadriculada com les seues camises. Solter, no sembla demanar-li més a la vida que els xicotets plaers de les seues rutines. Però tot canvia quan rep una inesperada notícia: un tumor que creix al seu cap acabarà amb ell en menys de tres mesos. Sobrepassat per la notícia, Xabi és incapaç de compartir-la amb els seus amics i presa la primera decisió imprevisible de la seua vida: fa la maleta i posa rumb a Benidorm. El lloc on la seua felicitat va ser més plena que mai. El lloc on va conèixer, en el seu viatge de fi d’estudis, al seu primer i únic amor: María Miranda.

Res més arribar a la ciutat s’instal·la a l’Hotel Benidorm amb la missió de cercar a aquella xica a la que fa ja anys que va veure per última vegada. Trist per la seua terrible malaltia i per no trobar a María, Xabi ofega en alcohol les seues penes en el bar de l’hotel, on compte totes les seues dissorts a Tony, un desconegut que passava per allí i que es queda de pedra davant la confessió de Xabi: té estalviat tres milions d’euros.

Ni curt ni peresós, Tony corre a veure a la seua núvia, Candy, una xica que treballa en un club d’estriptis amb l’esperança que sorgisca una oportunitat per a deixar-lo. Tony li la porta en safata, si aconsegueixen convèncer al basc que ella és María Miranda, aconseguiran una herència que els permetrà per fi viure la vida que mereixen.

Caurà Xabi en el parany de Tony? Acabarà tornant a Euskadi? I els amics de Xabi, ho deixaran abandonat a la seua sort a la ciutat playera més popular d’Espanya?