La Federació Espanyola de Bàsquet continua sumant suports amb el nomenament de la Fundació Trinidad Alfonso com a Soci Institucional. L’acord ha sigut rubricat aquest dijous en la seu de la Fundació Trinidad Alfonso a València. L’acte ha comptat, entre altres, amb la presència de Jorge Garbajosa, president de la FEB; Óscar Graefenhain, director general de la FEB; i de Juan Miguel Gómez, director de la Fundación Trinidad Alfonso.

Amb aquesta incorporació, la FEB valora, reconeix i agraeix la labor de la Fundació Trinidad Alfonso a l’hora d’impulsar i promocionar en la nostra societat els valors que transmet la pràctica esportiva. El Consell Superior d’Esports i el Programa Univers Dona Bàsquet són els altres dos Socis Institucionals de la Federació.

L’estreta relació entre la FEB i la FTA es remunta a 2015. Aqueix any es va posar en marxa el ‘ACTIBASKET’. Es tracta d’una iniciativa que des de llavors ha fomentat la pràctica del bàsquet en col·legis amb escassos recursos. La implicació de la Fundació Trinidad Alfonso va jugar un paper actiu en la concessió a la ciutat de València de l‘Eurobasket Femení 2021, torneig que tindrà lloc entre els pròxims 17 i 27 de juny i del qual la FTA exerceix també de Event Sponsor.

A més d’haver compartit aquests projectes de manera conjunta, sobren els motius per a reconèixer a la FTA com a Soci Institucional. En aquest cas, comparteix amb la FEB uns mateixos valors que transcendeixen l’esport i transmeten a la societat la Cultura de l’Esforç. Totes dues institucions comparteixen la seua il·lusió per construir de cara al futur sense oblidar el present; fent un especial recalcament a continuar impulsant el bàsquet femení.