notas
Carmen Montón en la última jornada de la 'Escola d'estiu' del PSPV-PSOE en Alicante a comienzos de septiembre. EFE/Manuel Lorenzo

Sembla que la ministra de Sanitat, Carmen Montón, no va aprovar tot el seu màster en la convocatòria ordinària de juny de 2011 tal com va defensar l’exconsellera valenciana en la seua compareixença d’este dilluns.

Segons publica eldiario.es, la fitxa d’estudiant de la Universidad Rey Juan Carlos arreplega que no es va presentar a una de les assignatures però, no obstant açò, eixa nota es va modificar a “aprovat” durant el mes de novembre, data en la que les actes oficials ja estaven tancades doncs el curs havia finalitzat.

Encara que la ministra de Sanitat ha assegurat que va presentar el seu treball de finalització de màster al juny de 2011, el diari digital explica que hauria sigut un frau ja que en aquest moment no estava aprovada de totes les assignatures.

De ser tot cert, no seria la primera vegada que esta universitat hauria realitzat una modificació de notes en els expedients i és que durant la direcció d’Enrique Álvarez Conde, imputat pel cas màster de Cristina Cifuentes, va ocórrer amb els màsters de l’expresidenta de Madrid i la funcionària Amalia Calonge.

La URJC ja ha assenyalat a través d’un comunicat que sí ha detectat canvis de notes en l’expedient acadèmic de Carmen Montón i actualment es troba revisant “assignatura per assignatura” del Màster d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de l’Institut de Dret Públic (IDP) per a esbrinar totes les irregularitats que hagueren pogut realitzar-se i “en quin context s’han produït els canvis de notes”.

Carmen Montón rebutja dimitir: “No he comès cap irregularitat”