Noches

L’Oceanogràfic de València llança la campanya publicitària de “Les Nits de l’Oceanogràfic”, per l’agència Zenith, la creativitat de la qual ha sigut realitzada per l’empresa valenciana Rosebud. per a comunicar el començament de les tradicionals Nits de l’Oceanogràfic, de les quals el passat any van gaudir 40.000 espectadors.

Enguany, amb el 15 aniversari del major aquari d’Europa, s’estén a tota la superfície del centre, amb la bellesa que aporta la luminescència d’alguns animals nocturns, de manera que, a més de l’espectacle de música, dansa i dofins, també es poden visitar tots els aquaris fins a mitjanit i fins i tot poder sopar i prendre una copa relaxada contemplant la quieta pau del món viu que envolta les terrasses del 13 de juliol a l’1 de setembre.

Misteris del mar

A més de tota l’oferta de l’Oceanogràfic, el públic pot contemplar una nova exhibició de sis tancs “joia”, amb espècies difícils de veure en el mar, com el cranc casserola, els peixos cofre, anguiles jardineres o la gambeta mantis… una molt cuidada selecció de misteriosos animals de comportaments extraordinaris, a la qual acompanyen figures corpòries que representen “gegants” del mar, com el calamar gegant o la Tridacna gigues. Els visitants poden fotografiar-se amb elles. Un record més de l’experiència marina en l’Oceanogràfic. Una experiència infinita…. Fins a mitjanit.

L’Oceanogràfic incorpora un nou espai molt lligat al Llevant U.D.