L’institut Valencià de la Infertilitat confia tant en el seu programa IVI Baby que s’ha compromès a retornar els diners a tots aquells que no aconseguisquen ser pares a través d’aquest innovador programa.

El programa IVI Baby estima que més del 50% de pacients podrà beneficiar-se d’esta garantia en la que l’IVI es veurà involucrat durant tot el procés al costat dels seus pacients, acompanyant-los fins al naixement del seu bebè.

L’IVI explica actualment amb més de 70 clíniques arreu del món i gràcies als seus programes de fertilitat, han aconseguit ser capdavanteres en Medicina Reproductiva. El seu objectiu, segons els responsables de la institució, és cobrir una necessitat real i fer front a les majors inquietuds dels seus pacients per a garantir l’èxit dels seus tractaments.

Després d’haver ajudat a nàixer a més de 160.000 xiquets amb avanços mèdics i l’aplicació de les mateixes tecnologies en Reproducció Assistida, IVI Baby té com a objectiu a mitjà i llarg termini aconseguir el major nombre possible de pacients.