gran espectáculo de la Nit del Foc

Les Falles de 2021 es recordaran sempre. La seua celebració durant el mes de setembre, la complexitat del programa i la duplicitat d’actes estan marcant aquests dies. En aquesta ocasió és la Nit del Foc la que es reparteix per tota la ciutat. Amb quatre castells diferents en dos horaris diferents la pólvora inundarà de nou València.

Així, a les 22.00 hores tindran lloc els dos primers espectacles. Pirotècnia Valenciana dispararà des de ADIF/Port i Europlà ho farà des de la avinguda del Llevant UD, sent els responsables de començar aquesta nit màgica.

El tancament, per la seua part correspon a Pirotècnia Aitana i Caballer FX. La primera dispararà des de Quatre Carreres/Hermanos Maristes, mentre que la segona ho farà des del aparcament del Campus de Tarongers. Aquests dos espectacles pirotècnics tindran lloc a les 23.30 hores.

L’objectiu de Junta Central Fallera amb el nou format és que no es produïsquen aglomeracions. A més, des del Ajuntament de València insisteixen que tots els castells estaran pensats perquè es puguen gaudir des de terrasses i balcons. D’aqueixa manera, el cel del Cap i Casal s’il·luminarà per complet en una nit dedicada al foc.

HORARIS I PUNTS DE TRET DE LA NIT DEL FOC 2021

  • 22 hores: Pirotècnia Valenciana (Grau/ADIF).
  • 22 hores: Pirotècnia Europlà (Benicalap/Av. Llevant UD).
  • 23.30 hores: Pirotècnia Aitana (Quatre Carreres/ Hermanos Maristes).
  • 23.30 hores: Pirotècnia Caballer FX (Aparcament del Campus de Tarongers).