Dissabte que ve 27 de juliol, la localitat de Titaguas, situada a la comarca de la Regió muntanyenca, celebrarà la seua 7a edició de la Noche de las Velas, un esdeveniment únic que il·luminarà si barri històric amb més de 15.000 veles.

La Noche de las Velas se celebra des de l’any 2013 en el municipi, i es tracta d’una festa màgica en la qual per una nit la il·luminació pública deixa passe a la llum tènue i càlida que proporcionen milers de ciris en carrers, finestres i balcons, creant-se així un suggestiu i evocador ambient que serveix de marc a actuacions musicals en els més bells racons de la vila.

Imatge dels carrers de Titaguas en la Noche de las Velas

A més en aquest escenari únic es realitzen miniconciertos de Jazz, de música clàssica i popular…interpretats pels titagüeños, ja que en aquest municipi la cultural musical està molt arrelada. Però a més dels miniconcierts, també hi ha representacions de microteatre, observacions astronòmiques de la Lluna i Saturn a través d’un telescopi i projeccions de fotografies en les façanes de les cases…

La jornada festiva arrancarà al matí des de les 11:00h amb activitats com a castells inflables, planetari 3D,ArcillArte, tastos de vi, artesanía CalicoLair, taller d’abelles i ciris, i la presentació de la novel·la “Zambuch” i Filant Vides.

A les 19.00 h. s’iniciaran els preparatius i col·locació de les més de 15.000 ciris que, a les 21.30 il·luminaran els carrers i racons de Titagües.

«La nit mes bonica de l´any»opta als “Premis Turisme Comunitat Valenciana” en la secció de Turism inclusiu i responsable, un event únic i màgic que no has de perdre´t aquest dissabte.