Berklee

Esta nit a les 22 hores tindrà lloc La Nit de Berklee, el concert de graduació dels alumnes de màster del campus a València de Berklee College of Music, que organitza este esdeveniment amb la Ciutat dels Arts i els Ciències.

Músics procedents de més de 30 països actuaran sobre un escenari flotant enfront de l’Hemisfèric en este esdeveniment de caràcter gratuït que l’any passat va congregar a més de 4.000 persones i que en esta edició comptarà amb John McLaughlin com convidat especial.

El renombrado guitarrista i compositor, la música del qual comprèn múltiples gèneres del jazz amb tints de rock, música clàssica de l’Índia, música clàssica occidental, flamenc i blues, i que és considerat un dels pioners de la fusió, interpretarà dues peces amb motiu del 5º Aniversari del campus en la ciutat del Túria.

McLaughlin rebrà a més un Doctor Honoris causa el 10 de juliol durant la cerimònia de graduació de 2017, que transcorrerà en l’Auditori del Palau dels Arts Reina Sofia, de la mà del president de Berklee, Roger Brown. Eddie Gómez i Plácido Domingo van rebre este mateix reconeixement en 2013 i en 2014 respectivament.