Passar unes vacances en pau i amb normalitat és la situació que experimentaran pròximament una trentena de xiquets que viuen en la penúria dels campaments de refugiats. Un any més la Diputació de València, a través de l’àrea de Cooperació Internacional, ha apostat per uns programes que lluiten per la igualtat de condicions per a tothom.

Als 28 xiquets sahrauís se’ls sumaran 10 menors procedents de Palestina amb l’objectiu de gaudir d’uns dies de tranquil·litat en la província de València. Poder apostar per este tipus d’ajudes des de la Diputació de València suposa tot un benefici per als menors que no disposen dels mitjans bàsics per a viure. I és que estem davant una acció molt aplaudida per part de les ONGs que dia a dia treballen per millorar les situacions d’estos països.

Per tercer any consecutiu la Diputació de València continua mantenint la seua línia estratègica d’ajuda als pobles palestins i sahrauís. Amb la idea de seguir treballant en estes accions de col·laboració es posa una vegada més en evidència la solidaritat dels valencians cap a uns xiquets disposats a passar el millor estiu de les seues vides.