El cel de la Comunitat Valenciana estarà el divendres nuvolós, amb precipitacions generalitzades encara que més probables en zones litorals, que a la vesprada se centraran en Alacant i el sud de València, on poden ser localment persistents, les temperatures mínimes pujaran lleugerament i les màximes, en descens.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), la cota de neu se situarà en els 1.100 metres i el vent a Alacant serà de component nord fluix a moderat; en el nord de Castelló, del nord-oest moderat; i en la resta, variable fluix.

Augment de les màximes esta matinada

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 6 i 15 graus
València 5 i 16 graus
Alacant 6 i 15 graus

Les temperatures mínimes registrades en la passada matinada a penes han variat en la meitat nord i han patit un moderat ascens en al meitat sud, de fins a sis graus, segons Aemet.

A la província de Castelló s’han mesurat 2 graus a Sogorb, 3 a Vinaròs i 4 a Castellfort; i en la de València, -2 graus a Utiel, 3 a Manises, 4 a Xàtiva, 6 a Polinyà del Xúquer i 7 a Oliva.

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat als 5 graus al Pinós, 6 a Xàbia i 8 a Rojals i en la pedania il·licitana de l’Altet.